ÜRÜN DOZAJ İÇERİĞİ ÖZELLİKLERİ
BIO-A65 5-10 gr
  • Hemiselülaz aktiviteli alfa amilaz enzim miksi
  • Zayıf unların özelliklerini geliştirir
  • Su tutma kapasitesini artırır
  • Hacim artışı sağlar
  • Ekmek rengini düzenler
  • Bayatlamayı geciktirir
BIO MIX 4-12 gr
  • Askorbik asit ile standart enzim kompleksi
  • Yayılmanın önlenmesinii sağlar
  • Kabarma miktarını artırır
  • Hacim artışı sağlar
  • Hamur işlenebilirliğini artırır
BIO MIX-Y 5-12 gr
  • Asit, enzim ve mineral karışımı
  • Çimlenmiş buğdaylardan elde edilmiş unların pişme özelliklerini geliştirir
  • Artan enzim aktivitesinin olumsuz etkilerini düzeltir
BIO MIX-S 5-12 gr
  • Askorbik asit ve standardize edilmiş enzim kompleksi
  • Buğdaydaki süne tahribatının etkisini en aza indirger
  • Gluten bağlarının güçlendirir
  • Sünenein salgıladığı enzim aktivitesinin etkisini azaltıp, hamurun yayılmasını engeller
BIO MIX-M 10-15 gr
  • Pidelik ve lavaş unları için premix
  • Hamurun uzayabilirliğini artırır
  • Hamurun yırtılmadan açılabilmesini sağlar
BIO MIX-T 8-10 gr
  • Yoğun süne tahribatılı unlar için premix
  • Gluten yapısını güçlendirir
  • Hamurda direnç artışı sağlar
  • Fermantasyon dayanımını güçlendirir
BIO MIX-E 10-15 gr
  • Orta kaliteli ekmeklik unlar için premix
  • Hamur işlenebilirliğini artırır
  • Gaz üretme yeteneğini artırır
  • Ekmeklik kaliteyi standardize eder
  • Hacim yapma yeteneği sağlar
  • Bayatlamayı geciktirir

 

TEKLİF İSTE
İçerik güncelleniyor. Lütfen daha sonra deneyiniz.
İçerik güncelleniyor. Lütfen daha sonra deneyiniz.
Henüz doküman eklenmemiştir.